Haradinaj podneo ostavku na mesto šefa stranke

Izvor: RTS, 12.Jan.2020, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj podneo ostavku na mesto šefa stranke

Ramuš Haradinaj je pre nekoliko meseci podneo ostavku na mesto predsednika kosovske vlade, a sada i na funkciju predsednika Alijanse za budućnost Kosova, prenosi "Kljan Kosova".
Ramuš Haradinaj će do izbora novog rukovodstva Alijanse obavljati funkciju vršioca dužnosti predsednika stranke.

"Podneo sam ostavku na mesto šefa stranke. To sam učinio na poslednjoj skupštini koju smo održali. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Obavljaću dužnost samo do izbora (u stranci)", rekao je Haradinaj.
Haradinaj kaže da su postavili nove izborne kriterijume u stranci na svim nivoima, koje se, između ostalog, odnose i na organizovanje pet zasebnih ogranaka u Prištini, prenosi Kosovo onlajn.
"Na izborima imam 100 protivkandidata. Ukoliko bi svako glasao za sebe, trebalo bi da idemo u drugi, a možda i u treći krug. Napravili smo vrlo hrabre poteze za ove izbore", rekao je Haradinaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAMUŠ HARADINAJ PODNEO OSTAVKU! Pre nekoliko meseci je odustao i od vođenja VLADE LAŽNE DRŽAVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2020

On će do izbora novog rukovodstva Alijanse obavljati funkciju vršioca dužnosti predsednika stranke...Ramuš Haradinaj je pre nekoliko meseci podneo ostavku na mesto predsednika tzv. kosovske vlade, a sada i na funkciju predsednika Alijanse za budućnost Kosova...Haradinaj će do izbora novog rukovodstva...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.