Haradinaj ambasadorima: Odluka na snazi do priznanja!

Izvor: Mondo, 23.Nov.2018, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj ambasadorima: Odluka na snazi do priznanja!

Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj saopštio je ambasadorima zemalja Kvinte da će odluka o povećanju poreza za 100 odsto na robu iz Srbije i BiH ostati na snazi dok Beograd ne prizna Kosovo.

Foto: Tanjug/Kosovo Government via AP

Haradinaj je zahvalio ambasadorima Kvinte na stalnoj sveobuhvatnoj podršci koju pružaju Kosovu u svim procesima i pozvao ih da u ovoj situaciji "budu objektivni" u njenoj proceni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Kako prenosi prištinska Koha, Haradinaj je pružio uveravanja ambasadorima Kvinte da je politička i bezbednosna situacija na Kosovu mirna i da se kosovska vlada obavezala da održava red i mir, te obezbedi sigurnost za sve građane.

SVE O KRIZI NA KOSOVU: Upad ROSU u Mitrovicu!

On je, dodaje se, demantovao informcije o navodnoj humanitarnoj krizi na severu.

Štrahe: Bezobrazluk "prve klase" na Kosovu!

"Haradinaj je rekao da građani ove zemlje, bez obzira na nacionalnost neće ostati ni bez hrane, ni bez medicinskih roizvoda, kao i da su izjave srpskih političara samo propagandna akcija, netačna i neprihvatljiva o stanju na terenu", piše Koha.

Oglasio se Haradinaj: Akcija ROSU po zakonu

Kod Haradinaja su bili otpravnik poslova Ambasade SAD, ambasador Velike Britanije, Nemačke, Francuske, Italije i predstavnik Kancelarije EU na Kosovu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

KOLJAČ SE OPET OGLASIO: Zamazao oči predstavnicima Kvinte i rekao da je doneo OVU konačnu oduku

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018

Ramuš Haradinaj, lažni premijer lažne države Kosovo saopštio je ambasadorima zemalja Кvinte da će odluka o povećanju poreza za 100 odsto na robu iz Srbije i BiH ostati na snazi do postizanja cilja tzv. kosovske vlade, a to je da Srbija prizna nezavisnost Кosova..Haradinaj je, kako se navodi,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.