Hapšenje zbog droge

Izvor: Megafon.co, 30.Jan.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog droge

Niška policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsila je K.J. (1964) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.
Foto – PU Niš

Policija je kod osumnjičenog, u ručnoj torbici, pronašla paket sa 224 grama marihuane, a u njegovom stanu bočicu sa 10 mililitara tečnosti nalik na ulјe kanabisa i dve vagice za precizna merenja“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << kažu u PU Niš.
Sumnja se da pronađena droga potiče sa prostora Severne Makedonije.
K.J. je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu, prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišlija uhapšen zbog droge za koju se sumnja da potiče iz Makedonije

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jan.2019

U ručnoj torbici 55-godišnjeg Nišlije policija je pronašla 224 g marihuane, saopštili su iz MUP-a, a u stanu bočicu sa 10 ml tečnosti koja podseća na ulje kanabisa i vagicu za precizno merenje. On je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati...Za pronađenu drogu policija sumnja da potiče...

Nastavak na JužneVesti.com...

Uhapšen zbog marihuane

Izvor: JUGpress.com, 30.Jan.2019

NIŠ..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom , uhapsili su K.J. (1964) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Policija je kod osumnjičenog, u ručnoj...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.