Hapšenje u Požarevcu, u stanu držao bombu, pištolj i drogu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje u Požarevcu, u stanu držao bombu, pištolj i drogu

Policija u Požarevcu je uhapsila M. V. (36) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pretresanjem njegovog stana policija je pronašla i oduzela ručnu bombu, upaljač za ručnu bombu, pištolj, šest lovačkih patrona, deset puščanih metaka i metalnu granatu, kao i 2,4 grama marihuane, navodi se u saopštenju MUP-a.

Po nalogu tužioca osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

JURNJAVA PO NOVOM PAZARU – Švercovao piletinu i krem pa bježao policiji

Izvor: SandzakPress.net, 30.Jan.2019

Novopazarska policija uhapsila je S.M. (37) iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena trgovina i ometanje službenog lica u vršenju dužnosti, saopštila je danas Policijska uprava. U saopštenju se navodi da su policajci jutros pokušali da zaustave automobil “ševrole”...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.