Hapšenje u Kanjiži: Policajci “pali” zbog mita

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje u Kanjiži: Policajci “pali” zbog mita

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Sektora unutrašnje kontrole uhapsili su policijske službenike u Kanjiži, P.D. (38) i M.D. (38) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo primanje mita, saopštio je danas MUP.

Osumnjičeni se terete da su, od 2016. do prve polovine 2017. godine, u četiri navrata, prilikom obavljanja službenih zadataka, od učesnika u saobraćaju koji su činili saobraćajne prekršaje, zahtevali i primali novac u različitim iznosima.

Osumnjičeni će, u zakonskom roku i uz krivične prijave, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Kanjiži uhapšena dva policajca - tražili i primali mito

Izvor: Blic, 20.Jun.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Sektora unutrašnje kontrole uhapsili su policijske službenike u Kanjiži, P.D. (38) i M.D. (38) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo primanje mita, saopštio je danas MUP...Osumnjičeni se terete da su, od 2016. do prve polovine...

Nastavak na Blic...

Osam osoba uhapšeno zbog mita, zloupotreba, falsifikata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2017, 10:18

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u saradnji sa Bezbednosno- informativnom agencijom, uhapsili su i po nalogu višeg javnog tužioca, odredili zadržavanje do 48 časova za osam osoba, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivična dela primanje mita, davanje mita, zloupotreba...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.