Izvor: Piplmetar.rs, 24.Nov.2023, 19:30

Haos u domu srpske pevačice: Majka na nju potegla nož, ona je ugrizla… Ovo su razlozi

Dunja Ilić ugrizla majku – svađa počela zbog nasledstva
Srpska pevačica Dunja Ilić, ili kako se sada, otkad je promenila veru, predstavlja, Ajla Begović, imala je sukob sa majkom, što je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.
– Moja majka je potegla nož na mene. Iz straha sam je ujela. Ovo ste svi vi napravili jednoj ženici od 70 godina. Ja je nisam udarila niti bilo šta. Pre bih sebe lišila života. Krijem se u gradu kom sam rođena >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da moj muž tako gde je ne bi potegao ruku na sebe. U utorak kad budemo imali poziv predaću se policiji – navela je Dunja u objavi.
Instagram

Ona je potom za Blic dala izjavu o tome kako je došlo do incidenta u njenom roditeljskom domu, u kome se, kako je navela u objavi, krije. Po tvrdnji pevačice, do sukoba je došlo zbog očevog nasledstva koje treba da deli sa majkom i bratom. Dunja Ilić ugrizla majku ali kaže da nije kriva za incident koji se dogodio.
Pročitajte Ispovest Dunje Ilić – Oduvek mi je smetala etiketa kontroverzne ličnosti Pevačica tvrdi da ju je majka vređala, a zatim potegla nož.
Advokat mi je rekao da mami i bratu dam po dvadeset odsto nasledstva koje mi je otac ostavio i da ostatak ostavim sebi jer je to bila tatina želja. Kada sam joj to rekla, ona me je pogledala i rekla: Pi*** ti m*****, ku*** mala. Mene je to pogodilo, ja sam se zaletela na nju. Ona je otrčala u kuhinju uzela nož i isekla me po desnoj ruci, a ja sam nju ugrizla – rekla je Dunja za Blic dan.
Instagram

Podsećamo, Dunja Ilić godinama prolazi kroz teške životne faze, a u jednom trenutku je pokušala sebi da oduzme život. Posebno se loše osećala posle samoubistva oca za koga je bila veoma vezana.
AUTOR: SVET
IZVOR: BLIC
FOTO: INSTAGRAM




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.