Haos u Kragujevcu, nevreme i potop na ulicama  FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 27.Jul.2018, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Kragujevcu, nevreme i potop na ulicama FOTO/VIDEO

Kragujevac -- Jako nevreme sa olujnim vetrom, kišom i gradom danas oko 13.00 sati u Kragujevcu nije ostavilo veće posledice.

To je potvrđeno agenciji Beta u Odeljenju za vanredne situacije gradske uprave.

Jaka kiša uz olujni vetar i sitniji grad su trajali više od pola sata. Po rečima načelnika Odeljenja za vanredne situacije Dragoša Radovanovića, izlila se kišna kanalizacija, ima poplavljenih podruma i pojedinih kvarova elektro-mreže.

Radovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je rekao da je "Zelenilo" uklonilo deo stabla koje je srušio vetar na trgu ispred zgrade suda u centru Kragujevca, i da je rešen problem s elektro-kablom u Ulici Ilije Kolovića.

Po informacijama Situacionog centra, građani su prijavili izlivanje kišne kanalizacije u naseljima Sušica, Erdoglija i Petrovac, i poplavljene podrume.

Na društvenim mrežama objavljen je niz fotografija i snimaka na kojima se vide potopljene ulice.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nevreme u Kragujevcu - olujni vetar, kiša i grad

Izvor: N1 televizija, 27.Jul.2018

Jako nevreme pogodilo je Kragujevac oko 13 časova. Olujni vetar je nosio kišu i grad, veličine lešnika...Izvor: N1..Tokom 30 minuta nevremena palo je 30 litara vode po kvadratnom metru...Gradskim ulicama tekli su potoci vode, a zbog jakog vetra dolazilo je do varničenja žica na eletričnim stubovima...Reka...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.