Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2024, 00:18

Haos na proslavi titule: U pucnjavi posle parade pobednika Superboula jedna osoba poginula, devet ranjeno

Najmanje jedna osoba je poginula, a devet je povređeno u pucnjavi koja se dogodila posle parade pobednika Superboula u Kanzas Sitiju, u državi Misuri, saopštila je Hitna služba Kanzas Sitija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potez vredan titule: Navijači Kanzasa oborili napadača i držali ga do dolaska policije VIDEO

Izvor: B92, 15.Feb.2024

Nekoliko hrabrih navijača Kanzas sitija zaslužno je za hapšenje jednog od dvojice napadača koji su pucali na ljude na šampionskoj paradi...Policija je saopštila da je u pucnjavi koja se dogodila u blizini Junion stanice, jedno lice poginulo, a da je barem devet povređeno...Od toga, troje je u...

Nastavak na B92...

Razrešenje drame u Kanzasu: Jedna osoba ubijena, devetoro povređenih; Napadači uhapšeni VIDEO

Izvor: B92, 15.Feb.2024

Najmanje jedna osoba je poginula, a devet je povređeno u pucnjavi koja se dogodila posle parade pobednika Superboula u Kanzas Sitiju...Tri povređene osobe su u kritičnom stanju, pet je u teškom stanju, a jedna ima povrede koje nisu opasne po život, saopštili su zvaničnici, preneo je Ej-Bi-Si njuz...Pucnjava...

Nastavak na B92...

Pucnjava na proslavi Superboula, jedna osoba poginula, 15 povrijeđenih

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Feb.2024

Jedna osoba je poginula, a 15 povrijeđeno u pucnjavi koja se dogodila u Kanzas sitiju, tokom proslave titule ekipe Kanzas Siti Čifsa u američkom fudbalu, izjavila je šefica gradske policije Kanzasa Stejsi Grejvs.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.