Haos: Avioni padaju jedan za drugim VIDEO

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 12:23

Haos: Avioni padaju jedan za drugim VIDEO

Za samo nekoliko dana čak dva sportska aviona srušila su se tik uz plažu u Americi.

Prvo se u subotu u more u blizini plaže u Nju Hempširu srušio sportski avion, a samo dva dana kasnije skoro identičan scenario ponovljen je kod Mirtl Biča.

U prvoj nesreći, koja se dogodila u subotu oko podneva, mali sportski avion koji je vukao transparent morao je prinudno sleteti u blizini popularne plaže Hempton u Nju Hempširu. Prilikom prinudnog sletanja pred šokiranim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kupačima, čim je dodirnuo vodu, avion se prevrnuo na "nos". Sve se dogodilo samo tridesetak metara od plaže.

"Po dolasku smo obavešteni o letelici u vodi, otprilike 30 metara od obale", saopštila je vatrogasna spasilačka služba Hemptona i dodala da su pilota iz mora izvukli spasioci i da je pregledan u kolima Hitne pomoći.

Uzrok udesa je nepoznat, a nadležni organi vrše uviđaj.

U drugoj nesreći, koja se dogodila u ponedeljak u oblasti Mirtl Biča, srušio se i mali sportski avion koji je vukao transparent. Na snimku se vidi da se oboreni avion nalazi samo stotinak metara od plaže na kojoj se nalaze kupači.

"Pilot je bio jedina osoba u avionu i on je zbog zadobijenih povreda prebačen u lokalnu bolnicu, ali nisu opasne po život", saopštila je policija i dodala da je avion od tada izvučen iz vode. prenosi Foks njuz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.