Han 29. maja predstavlja izveštaje o napretku Zapadnog Balkana

Izvor: Danas, 27.Maj.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Han 29. maja predstavlja izveštaje o napretku Zapadnog Balkana

Evropski komesar za proširenje Johanes Han predstaviće izveštaje o napretku za zemlje Zapadnog Balkana u sredu 29. maja na sednici Spoljnopolitičkog odbora (AFET) Evropskog parlamenta. Članak Han 29. maja predstavlja izveštaje o napretku Zapadnog Balkana se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Han 29. maja predstavlja izveštaje o napretku Zapadnog Balkana

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2019

Evropski komesar za proširenje Johanes Han predstaviće izveštaje o napretku za zemlje Zapadnog Balkana u sredu 29. maja na sednici Spoljnopolitičkog odbora (AFET) Evropskog parlamenta...Kako je objavljeno na sajtu EP, sednica odbora u Briselu počinje u 11.00 sati...Pozivajući se na diplomatske...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.