Hamas spreman da odmah oslobodi taoce: Ima uslov za Izrael

Izvor: B92, 17.Okt.2023, 21:15

Hamas spreman da odmah oslobodi taoce: Ima uslov za Izrael

Visoki zvaničnik Hamasa rekao je da je grupa spremna da oslobodi sve civilne taoce, strane i izraelske, ako Izrael zaustavi vazdušne napade na Gazu.

Zvaničnik Hamasa je rekao za "NBC News" da bi taoci mogli biti oslobođeni u roku od sat vremena dok Izrael ispuni svoje uslove.

On tvrdi da sada nema sigurnog mesta za oslobađanje talaca.

U zamenu za oslobađanje izraelskih vojnika koji su držani kao taoci, zvaničnik Hamasa je rekao da Izrael mora osloboditi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve Palestince koji se drže u izraelskim zatvorima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hamas: Civili mogu da budu odmah oslobođeni ako prestanu napadi na Gazu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2023

Palestinska militantna grupa Hamas spremna je da odmah oslobodi sve civile koji su taoci u Gazi, ukoliko Izrael bude obustavio vazdušne napade na tu oblast, rekao je danas neimenovani visoki zvaničnik Hamasa za američku televiziju NBC.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.