Hakovan sajt Eparhije zvorničko-tuzlanske

Izvor: Blic, 07.Apr.2012, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hakovan sajt Eparhije zvorničko-tuzlanske

Internet sajt Eparhije zvorničko-tuzlanske danas je hakovalo nepoznato lice, ostavivši poruku mržnje upućenu Srbima.

Originalni izgled sajta nije promenjen, ali su svi tekstovi i obaveštenja sa stranice sajta zamenjeni hakerovom porukom. Autor poruke kaže da je sajt hakovao iz osvete i navodi da mrzi Srbe zbog Srebrenice i zato što "vređaju muslimane".

Sajt Eparhije zvorničko-tuzlanske hakovan je u julu prošle godine kada su nepoznata lica ostavila poruku preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << cele stranice: "Srebrenica 11-07-1995 Don’t forget" (Srebrenica 11-07-1995 ne zaboravite).

Povezane vesti: Albanski hakeri napali srpske sajtove u znak odmazde Hakeri napali sajt agencije UN Hakeri postavili poruku o Srebrenici na sajt Eparhije zvorničko-tuzlanske Albanski hakeri oborili sajt niškog radija U Bratuncu sutra pomen za ubijene Srbe

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.