Hajdi Klum ovoga puta zaposlila oženjenog telohranitelja

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajdi Klum ovoga puta zaposlila oženjenog telohranitelja

Nakon sto je prekinula vezu sa Martinom Kirstenom,manekenka Hajd Klum viđena je s novim telohraniteljem. Fotografi su je snimili tokom njenog izlaska s decom u Kaliforniji

Godinu i po bila je u vezi sa svojim telohraniteljem. Međutim , ljubav Hajdi Klum (40) i njenog bivšeg telohranitelja Martina Kirstena (41) nije opstala pa je jedna od najuspešnijih fotomodela zaposlila novog telohranitelja, piše Daily Mail.

Čini se kako ovoga puta poslovni odnos neće prerasti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u vezu jer su fotografi njenog novog zaposlenika snimili s prstenom na ruci.

Fotografi su Hajdi snimili tokom izlaska s decom Leni (9), Lu (4), Johan (5) i Henri (8).

Ovo je prvi put da je Hajdi viđena s novim telohraniteljem otkako je prekinula vezu s Martinom. Navodno su ostali prijatelji.

Hajdi iza sebe ima brak sa Silom od kojeg se 2012. godine rastala posle sedam godina braka.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hajdi Klum ovoga puta zaposlila oženjenog telohranitelja

Izvor: Dzungla.org, 10.Feb.2014

Nakon sto je prekinula vezu sa Martinom Kirstenom,manekenka Hajd Klum viđena je s novim telohraniteljem.. Fotografi su je snimili tokom njenog izlaska s decom u Kaliforniji. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.