HVALA ŠTO VOLITE NAŠU NAJBOLJU I NAJLEPŠU OTADŽBINU: Predsednik pokazao koliko je PONOSAN na policiju Srbije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 14:40

"HVALA ŠTO VOLITE NAŠU NAJBOLJU I NAJLEPŠU OTADŽBINU": Predsednik pokazao koliko je PONOSAN na policiju Srbije (FOTO)

Predsednik je na svom Instagram profilu "avucic" objavio fotografiju sa ceremonije i zahvalio se pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas ceremoniji obeležavanja Dana ministarstva unutrašnjih polova i Dana policije ispred Palate "Srbija", a nakon toga je na Instagram profilu "avucic" objavio fotografiju sa ceremonije i zahvalio se pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istakao da će se ulaganje u policiju nastaviti.

- Hvala što volite našu najbolju i najlepšu otadžbinu. Nastavićemo ulaganje u opremu, oružje, u vozila, ali pre svega u ljude, brigu o našim policajcima, koji su služili otadžbini uvek kada je bila najugroženija. Živela Srbija! - piše u opisu fotografije na Instagram profilu avucic.

Хвала што волите нашу најбољу и најлепшу отаџбину. Наставићемо улагање у опрему, оружје, у возила, али пре свега у људе, бригу о нашим полицајцима, који су служили отаџбини увек када је била најугроженија. Живела Србија!

A post shared by Александар Вучић (@avucic) on Jun 7, 2020 at 4:52am PDT

Podsećanja radi, centralna manifestacija povom dana Ministarstva unutrašnjih poslova odžava se na platou ispred Palate "Srbija"

- Držali ste se hrabro, dostojanstveno i odgovorno i tako ste pokazali da zaslužujete policijsku značku. Danas je savršen dan da se proslavi postizanje napretka i boljitka u našoj policiji. Snage su se proširile za skoro 5.000 ljudi, više vozila, više letilica, veće plate, stanove za pripadnike MUP, a najprimetniji je porast uvažavanja od strane građana Srbije, što je zarađeno posvećenošću - istakao je predsednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VUČIĆEVA PORUKA POLICAJCIMA: Hvala što volite našu najbolju i najlepšu otadžbinu

Izvor: Kurir, 07.Jun.2020

Predsednik Aleksandar Vučić prisustvovao je danas proslavi dana policije, a nakon toga je objavio i poruku za pripadnike MUP.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.