HVALA MAJKAMA, HVALA DIVNIM ŽENAMA SRBIJE! Predsednik Vučić objavio sjajnu informaciju o porastu nataliteta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2022, 19:17

"HVALA MAJKAMA, HVALA DIVNIM ŽENAMA SRBIJE!" Predsednik Vučić objavio sjajnu informaciju o porastu nataliteta (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na zvaničnom instagram nalogu "budućnost Srbije" objavio sjajne vesti koje se tiču porasta nataliteta u Srbiji.

Naime, predsednik je otkrio da u prvih 6 meseci 2022. godine Srbija ima 521 novorođenče više nego u istom periodu 2021. godine.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- U danu u kojem smo imali mnogo ne lakih sastanaka i razgovora sa predstavnicima Zapadnog sveta, po pitanju KiM, i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsastanak sa Kvintom, a pred odlazak u Brisel, dobio sam jednu dobru vest, koju želim da podelim sa vama, poštovani građani Srbije, a to je da u prvih šest meseci 2022. godine imamo 521 novorođenče više, nego u istom periodu 2021.godine.

To je 1,8 odsto više dece i ne mogu da vam objasnim koliko sam radostan što smo, nadam se, uspeli da prekinemo negativan trend. I ovo znači da naše mere obavljaju posao, i nastavićemo, još ćemo da ih pojačamo, ulagaćemo u budućnost Srbije. Hvala majkama, hvala divnim ženama Srbije - kazao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U 2022. godini 521 više novorođenih nego 2021.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je na zvaničnom instagram nalogu "BuducnostSrbijeAV" objavio da u prvih šest meseci 2022. godine Srbija ima 521 više novorođenih nego u istom periodu 2021. godine...''U danu u kojem smo imali mnogo ne lakih sastanaka i razgovora sa predstavnicima Zapadnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ROĐENO VIŠE OD 520 BEBA NEGO PROŠLE GODINE Vučić objavio sjajne vesti: Hvala majkama, hvala divnim ženama Srbije (VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Avg.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je na zvaničnom instagram nalogu "budućnostsrbijeav" objavio da u prvih šest meseci 2022. godine Srbija ima 521 više novorođenih nego u istom periodu 2021. godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.