HTEO DA SMIRI SVAĐU, PA IZREŠETAN NASMRT: Drama u metrou, policija na nogama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 23:13

HTEO DA SMIRI SVAĐU, PA IZREŠETAN NASMRT: Drama u metrou, policija na nogama (FOTO)

Pogođen je u leđa i u rame.

Jedan muškarac ubijen je u metrou u Bruklinu, u Njujorku, nakon što je pokušao da interveniše u svađi između dva putnika oko glasne muzike, saopštila je danas njujorška policija.

Ričard Henderson (45) upucan je dok je voz bio na stanici Avenija Frenklin, samo nekoliko stanica od njegove kuće, prenosi Njujork tajms.

A fight over noise on the train allegedly led to a deadly shooting in Brooklyn, according to police.https://t.co/gIabCuNyXx
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— PIX11 News (@PIX11News) January 15, 2024

On je pogođen u leđa i rame, nakon čega je prevezen u obližnju bolnicu gde je ubrzo proglašen mrtvim.

A massive police investigation is underway in Brooklyn after a subway shooting on Sunday night that left a man dead, authorities said. https://t.co/GAG5cJoRnh

— amNewYork™ (@amNewYork) January 15, 2024

Za sada niko nije uhapšen.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.