HR: Srpski vozač sa strancima bežao od policije

Izvor: B92, 24.Nov.2018, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HR: Srpski vozač sa strancima bežao od policije

U HR uhapšen je 25-godišnji državljanin SRB nakon što je upravljajući vozilom punim stranih državljana i bežeći od policije izazvao saobraćajnu nezgodu.

To javlja Hina.

Pozivajući se na navode iz policijske uprave primorsko-goranske, hrvatska agencija prenosi da se nezgoda dogodila jutros u 8 časova kada je vozač, bežeći od policije po mokrom putu, vozio neprilagođenom brzinom zbog čega je došlo do prevrtanja vozila.

Agencija prenosi da u udesu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije bilo povređenih, a da je policija saopštila da je u kombiju austrijskih registarskih oznaka, registrovanom za pet osoba, srpski državljanin prevozio 13 stranih državljana.

Policija je privela vozača i putnike iz kombija, za koje, kako agencija navodi, mediji pišu da su migranti.

Policija je pokrenula krivičnu istragu kojom bi trebalo da utvrdi sve okolnosti događaja i nezakonitih radnji, prenosi agencija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.