Uhapšen državljanin Srbije u Hrvatskoj

Izvor: RTS, 24.Nov.2018, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen državljanin Srbije u Hrvatskoj

U Hrvatskoj je uhapšen 25-godišnji državljanin Srbije nakon što je upravljajući vozilom punim stranih državljana i bežeći od policije izazvao saobraćajnu nezgodu, javlja Hina.
Pozivajući se na navode iz policijske uprave primorsko-goranske, hrvatska agencija prenosi da se nezgoda dogodila jutros u osam časova kada je vozač, bežeći od policije po mokrom putu, vozio neprilagođenom brzinom zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << čega se vozilo prevrnulo.

Agencija prenosi da u udesu nije bilo povređenih, a da je policija saopštila da je u kombiju austrijskih registarskih oznaka, registrovanom za pet osoba, srpski državljanin prevozio 13 stranih državljana.
Policija je privela vozača i putnike iz kombija, za koje, kako agencija navodi, mediji pišu da su migranti.
Policija je pokrenula krivičnu istragu kojom bi trebalo da utvrdi sve okolnosti događaja i nezakonitih radnji, prenosi agencija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozač iz Srbije bežao od hrvatske policije sa vozilom punim stranaca

Izvor: Večernje novosti, 24.Nov.2018

U kombiju austrijskih registarskih oznaka, registrovanom za pet osoba, srpski državljanin prevozio 13 stranih državljana i izazvao udes, saopštila policija U Hrvatskoj je danas uhapšen 25-godišnji državljanin Srbije nakon što je upravljajući vozilom punim stranih državljana...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.