HOROR U ZATVORU! Izbio požar u samici, pronađeno beživotno telo mladića (27) - još četvoro hospitalizovano

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2021, 11:04

HOROR U ZATVORU! Izbio požar u samici, pronađeno beživotno telo mladića (27) - još četvoro hospitalizovano

Telo je pronađeno u ćeliji prilikom gašenja vatrene stihije

Najmanje jedan zatvorenik je poginuo, a četvorica su hospitalizovana u požaru na teritoriji kaznene kolonije u ruskom gradu Valdaj u Novgorodskoj oblasti, saopštilo je danas lokalno odjeljenje Istražnog komiteta.

- Dana 6. decembra izbio je požar u jednoj od prostorija kaznene kolonije broj 4 u Novgorodskoj oblasti. Prilikom gašenja požara u jednoj od ćelija pronađeno je telo muškarca rođenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1994. godine. Još četiri zatvorenika su hospitalizovana - navodi se u saopćenju komiteta.

Izvor u Hitnoj pomoći rekao je za Sputnjik da se incident dogodio u samici u jednospratnoj zgradi od cigle.

Izvor navodi da je požar zahvatio površinu od devet metara kvadratnih. Istražioci vrše uviđaj radi utvrđivanja okolnosti događaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.