HOROR U TRSTENIKU: Osumnjičen da je maloletnu komšinicu namamio u podrum ljubio je i dao joj tange i kondome!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2019, 06:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U TRSTENIKU: Osumnjičen da je maloletnu komšinicu namamio u podrum ljubio je i dao joj tange i kondome!

Osumnjičeni se danima dopisivao sa 14-godišnjom J.M. preko Fejsbuka i nagovarao je da se nađu. Pedofil pao kada se devojčica požalila majci

Policija je uhapsila D.Đ. (41) iz Trstenika zbog sumnje da je seksualno uznemiravao 14-godišnju J.M.. Osumnjičeni je devojčici nekoliko dana pisao preko društvene mreže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fejsbuk, a ubrzo je sa njom ugovorio sastanak u podrumu zajedničke zgrade i poklonima pokušao da je nagovori da bude s njim.

Ceo slučaj otkrila je majka ove maloletnice, nakon što joj se devojčica požalila na komšiju i odmah prijavila pedofila u policijskoj stanici.

- Osumnjičeni je devojčicu neko vreme viđao ispred i u zgradi u kojoj žive, nakon čega ju je pronašao na Fejsbuku i počeo da joj šalje poruke. Nakon nekoliko dana dopisivanja preko Mesindžera i SMS poruka, osumnjičeni je od maloletnice zahtevao i da se vide. Ubrzo je ugovorio sastanak sa devojčicom, i to u kasnim večernjim satima u podrumu zajedničke zgrade - kaže se.

Čim je devojčica stigla na mesto sastanka, osumnjičeni je krenuo da je spopada.

- Devojčicu je poljubio u obraz, a potom joj dao kesu sa poklonima, najverovatnije misleći da će je tako privoleti da bude s njim. U kesi je, međutim,  bila jedna majica, dva para tanga gaćica, jedna kutija kondoma, kao i paklica cigareta. - izvori govore.

Devojčica se požalila majci šta je doživela, a ona je odmah alarmirala policiju.

- Maloletnica je majci rekla da ju je komšija pozvao u podrum i ispričala do detalja šta se kobnog dana desilo. Policija je ubrzo nakon prijave uhapsila osumnjičenog i njemu je nakon saslušanja u tužilaštvu određen pritvor do 30 dana - navodi se.

Komšije osumnjičenog još uvek su u šoku povodom ovog slučaja, a za D.Đ. imaju samo reči hvale.

- D.Đ. je uvek delovao kao pristojan i porodičan čovek. Živi sa suprugom i dvoje male dece, pa sam šokiran ovim što se desilo. Ne mogu da verujem da je ovako nešto mogao da uradi. Pa, u našem komšiluku ima dosta dece, a da ne pričam o tome što su njegova približnih godina kao i ta devojčica - kaže komšija.

Tokom istrage biće poznate sve okolnosti ovog slučaja.

BONUS VIDEO: JEZIVO! Eksperiment je pokazao da 15 od 17 dece odlazi sa potpunim neznancem, a ovo su načini na koje KIDNAPERI MAME DECU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UŽAS U TRSTENIKU Maloletnu komšinicu namamio u podrum zgrade, poljubio je i dao joj GNUSAN POKLON, devojčica preplašena otrčala kod majke

Izvor: Blic, 20.Sep.2019

Policija je uhapsila D. Đ. (41) iz Trstenika zbog sumnje da je seksualno uznemiravao 14-godišnju J.M.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.