HOROR U SEVERNOJ MITROVICI: Pokliči na albanskom, pa napad staklenim flašama na mlade Srbe (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 15:49

HOROR U SEVERNOJ MITROVICI: Pokliči na albanskom, pa napad staklenim flašama na mlade Srbe (VIDEO)

Nepoznati napadači pobegli u pravcu glavnog mosta ka južnom delu grada

U Severnoj Mitrovici je danas došlo do napada, kako se pretpostavlja, Albanaca na dvojicu srpskih mladića koji su sedeli u bašti kafića, a prema navodima Kosovske policije, dvojica napadača su tom prilikom uputila i psovku na albanskom jeziku.

Kako je za Kosovo onlajn potvrdio portparol Kosovske policije za region Sever poručnik Branislav Radović do napada je došlo u bašti kafića koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nalazi na glavnom gradskom šetalištu.

- Danas u 11.13 časova u ulici Kralja Petra u Severnoj Mitrovici u bašti kafića "Soprano", mladićima S. R. i M. R. srpske nacionalnosti, prišle su dve nepoznate osobe, koje su im se obratile psovkama na albanskom jeziku i udarali staklenim flašama po glavi - rekao je Radović.

Kako je dodao, za sada policiji nepoznati napadači pobegli u pravcu glavnog mosta ka južnom delu grada.

- Napadnutim mladićima je ukazana lekarska pomoć u KBC Kosovska Mitrovica, gde su im konstatovane lakše telesne povrede. S. R. je od udaraca zadobio dva hematoma u prdelu glave na čelu, a M. R. hematom i posekotinu u predelu desnog oka - dodao je Radović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.