HOROR U PRIJEDORU: Majka posle porođaja ubila bebu i otišla kod lekara

Izvor: Kurir, 05.Jun.2013, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U PRIJEDORU: Majka posle porođaja ubila bebu i otišla kod lekara

PRIJEDOR - Prijedorčanka sa inicijali D.G. osumnjičena je, da je ubila sopstvenu bebu posle porođaja u porodičnoj kući, rečeno je u CJB Banjaluka.

Osumnjičena je u ponedjeljak, 3. juna oko 21.00 čas primljena na Odeljenje ginekologije i akušerstva Opšte bolnice Prijedor, gde je ustanovljeno da je reč o postporođajnom stanju.

Policija i dežurni patolog su sa ovom ženom obavili razgovor, posle čega je u njenoj porodičnoj kući pronađena mrtvo žensko novorođenče.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Leš bebe prevezen je u Opštu bolnicu Prijedor, gdje će danas u toku dana biti izvršena obdukcija.

Policija nastavlja rad na dokumentovanju i dokazivanju krivičnog djela ubistvo djeteta pri porođaju, a nakon kompletiranja predmeta protiv D.G. slijedi izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.