HOROR U NOVOM SADU! Preminuo i momak koji je ubio svoju devojku u solarijumu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 17:53

HOROR U NOVOM SADU! Preminuo i momak koji je ubio svoju devojku u solarijumu!

On je potom sebi pucao u glavu

Devojka u koju je pucao momak u Novom Sadu, podlegla je povredama. Muškarac je pucao u svoju partnerku, a zatim sebi u glavu, prenosi Telegraf. Kasnije je javljeno da je i muškarac preminuo.

Kako saznaje Telegraf.rs na licu mesta, momak je uleteo u jedan solarijum u gradu, a zatim pucao u svoju devojku. Devojka (26) je premunila na licu mesta. Posle toga, on je pucao sebi u glavi, i preminuo je od zadobijenih povreda.

Takođe, prema informacijama lista, muškarac je prodavac oružja u prodavnici koja se nalazi nedaleko od solarijuma, a inače je lovac. Oružje ima u legalnom posedu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Utrčao u salon, presudio devojci (26) pa sebi: 24sedam saznaje nove detalje zločina u Novom Sadu

Izvor: 24sedam.rs, 10.Maj.2023

Devojka (26) je preminula na licu mesta, a mladić kasnije podlegao povredama - rekao nam je izvor

Nastavak na 24sedam.rs...

PRVE SLIKE SA MESTA JEZIVOG ZLOČINA U NOVOM SADU Muškarac upao u kozmetički salon bivše devojke, ubio nju pa sebe, policija BLOKIRALA ULICU

Izvor: Blic, 10.Maj.2023

U pucnjavi koja se upravo dogodila u Novom Sadu preminuli su muškarac V. R. i njegova bivša devojka I. R. (26) nakon što je on prvo pucao u bivšu partnerku, pa sebi u glavu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.