HOROR U NEMAČKOJ: Uhapšen doktor, smrtonosnom injekcijom ubio obolele od korone, hteo da ih poštedi patnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2020, 19:47

HOROR U NEMAČKOJ: Uhapšen doktor, smrtonosnom injekcijom ubio obolele od korone, hteo da ih "poštedi patnje"

List Bild je izvestio da je doktor obavestio porodice pacijenata pre nego što ih je usmrtio

Nemačka policija saopštila je danas da je otvorila istragu protiv doktora u Esenu koji je osumnjičen da je smrtonosnom inekcijom ubio dva pacijenta teško obolela od korona virusa.

U saopštenju se navodi da je doktor (44) koji je od februara radio u Univerzitetskoj bolnici u Esenu osumnjičen da je ubio dva muškarca, od 47 i 50 godina, koji su bili na intenzivnoj nezi u veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ozbiljnom stanju.

Dodaje se da je osumnjičeni koji je uhapšen u sredu priznao jedno ubistvo, navodeći da je želeo da poštedi pacijenta i njegovu porodicu dalje patnje.

.

U Nemačkoj, u skladu sa sudskom presudom od prošle godine pacijenti mogu da traže da im se život okonča, ali nije jasno da li se to desilo i u ovom slučaju.

Iz bolnice u Esenu su saopštili da je doktor suspendovan i da sarađuju sa policijom u istrazi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.