HOROR U MIRNOM KRAJU! Mladić izboden nasmrt na KUĆNOJ ZABAVI - komšije preplašene

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2021, 21:54

HOROR U MIRNOM KRAJU! Mladić izboden nasmrt na KUĆNOJ ZABAVI - komšije preplašene

Žrtva je u subotu oko 23 sata napadnuta u kući

Istraga o ubistvu je pokrenuta nakon što je muškarac u svojim 30-im godinama izboden na smrt na božićnoj zabavi u Birmingemu.

u četvrti Bartli Grin u gradu.

Devet policijskih automobila i kola hitne pomoći jurili su na Roundlea Road, ali uprkos pokušajima da se spase muškarac, on je proglašen mrtvim na licu mesta.

- Sinoć je cela ulica bila osvetljena plavim svetlima. Moj prijatelj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rekao da je čuo da je mladić izboden na smrt u kući pored puta. Očigledno je bila neka božićna zabava. To je šokantno. Ovo područje uglavnom čine mlade porodice i stariji ljudi. Retko imamo previše problema. Zabrinjavajuće je kada se ovo dešava tako blizu kuće - rekao je jedan stanovnik.

Nekretnina u mirnom predgrađu zapečaćena je jutros dok su forenzički timovi pretraživali područje.

Policija Zapadnog Midlenda saopštila je da nije bilo hapšenja.

- Mi smo u vrlo ranoj fazi naše istrage i želeli bismo da čujemo bilo koga ko ima bilo kakvu informaciju o ovoj tragičnoj smrti. Čovekova porodica je obaveštena i specijalisti će im pružiti podršku dok se naša istraga nastavlja - rekao je detektiv inspektor Džim Kolkloug.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.