HOROR U KUĆI: Telo devojke nađeno SPOJENO SA KAUČEM! Ne mogu ovo da izbacim iz glave, smrad je užasan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 20:14

HOROR U KUĆI: Telo devojke nađeno SPOJENO SA KAUČEM! "Ne mogu ovo da izbacim iz glave, smrad je užasan!"

Zastrašujuća scena

Lejsi Flečer (36) je umrla tamo gde je živela, na prljavom kauču u dnevnoj sobi svoje kuće. Njeno telo je istrunulo tamo gde je ležalo, natopljeno urinom, fekalijama i drugim telesnim tečnostima, upleteno u kauč koji je bio pun crva i raznih druih parazita.

Telo je otkriveno u januaru 2022. kada je majka Šila nazvala službu hitne pomoći u istočnoj Felisijani da im kaže da je njena ćerka prestala da diše. Bolničari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i službenici koji su stigli u dom bili su zgroženi prizorom koji su zatekli.

Glavni istraživački novinar VBRZ-a Kris Nakamoto ispričao je za Foks Njuz: "Bila je to vanredna situacija. Kada su se bolničari pojavili u njenoj kući, zatekli su je bukvalno stopljenu sa kaučem prekrivenu fekalijama, izgleda kao da joj kosa nije bila češljana godinama, potpuno zapuštena... Bila je bukvalno spojena sa kaučem. To se desilo dok su njeni roditelji dolazili i odlazili da žive normalnim životom".

Patolog je rekao novinaru da je bio šokiran.

- Ne mogu da izbacim to iz glave. Smrad je bio užasan - rekao je patolog dr Juel Devit Bikam.

Šila i Klej Flečer, koji su se prvobitno suočili sa optužbama za ubistvo drugog stepena, izjasnili su se da ne osporavaju smanjenu optužbu za ubistvo iz nehata. Užasan slučaj izazvao je šokove širom sveta otkako je njihova ćerka – za koju su tvrdili da su je "do smrti voleli" – otkrivena u strašnom stanju pre dve godine.

Lejsi je bila normalno dete, volela je Diznijeve filmove i odbojku, igrala se sa susednom decom i pohađala je lokalnu školu. Ali kada je imala 14 godina, počela je da se povlači iz sveta i roditelji su počeli da je školuju kod kuće.

Komšija Robert Blejds (59) rekao je za Dejli mejl da je poslednji put video Lejsi kako vežba ispred svoje kuće pre više od decenije. Druge komšije su pretpostavile da se udala i odselila.

Ali prema Flečerovima, Lejsina socijalna anksioznost i Aspergerov sindrom doveli su do toga da odbija da napusti dnevnu sobu, a zatim i kauč. Rekli su tužiocima da su joj obezbedili obroke i da su joj napravili improvizovanu nošu, ali je umesto toga koristila kauč ili peškir. Takođe su rekli da ima neurološki poremećaj koji se zove "sindrom zaključavanja", ali je mrtvozornik Istočne Felisijane to opovrgnuo.

- Ne znam odakle je došao taj termin niti iz kog izvora. Za sve godine rada lekara nikada nisam čuo za taj termin – rekao je Bikam.

Lejsi, koja je imala 44 kilograma kada je umrla, bila je potpuno zanemarena i Bikam je zabeležio gladovanje  kao uzrok smrti – između ostalih faktora.

Zanemarivanje je dovelo do hronične neuhranjenosti, akutnog gladovanja, nepokretnosti, akutnog formiranja čira i osteomijelitisa, infekcije kostiju koja je konačno dovela do sepse, rekao je Bikam za novinski kanal iz Luizijane VAFB i zaključio da je provela na kauču najmanje 12 godina.

Lejsi je pronađena skoro zakopana do ramena u rupi na kauču koju je očigledno napravilo njeno telo tokom godina. Gola, osim male majice, lice joj je bilo prekriveno velikim crvenim mrljama, a izmet je razmazan po celom telu i u zamršenoj kosi.

Njeno telo je bilo prekriveno ranama, toliko dubokim da je kost bila vidljiva, a forenzički patolog je prijavio "crve nastanjene u otkrivenoj površini kostiju", navodi Dejli mejl. Uprkos tome, Lejsini roditelji nikada nisu nameravali da naude svojoj ćerki, insistirao je Steven Mur, advokat para.

- Bili su nemarni, da. Jasno je da su bili nemarni. Voleli su je do smrti... Kada pogledate unazad, pitate se zašto? Kako se ovo moglo dogoditi? Desilo se. Ali ni u jednom trenutku Šila ili Klej Flečer nikada nisu imali nameru da naude svojoj ćerki. Voleli su svoju ćerku - rekao je advokat.

I pored svega ovoga pitanja ostaju. Kako bi bilo koji čovek mogao da dozvoli da neko  drugi umre na tako užasan način, a kamoli roditelji da njihovo dete tako završi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.