HOROR U KOMŠILUKU! Jednogodišnja devojčica polivena ZAPALJIVOM tečnošću, lekari joj se bore za život

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 21:53

HOROR U KOMŠILUKU! Jednogodišnja devojčica polivena ZAPALJIVOM tečnošću, lekari joj se bore za život

Nastradalo dete se nalazi u splitskoj bolnici na respiratoru, ima izuzetno teške opekotine glave i lica.

Splitska policija je u nedelju oko 14 sati od KBC Split dobila informaciju o pružanju medicinske pomoći detetu sa opekotinama po telu uzrokovanim zapaljivom tečnošću.

- Prema do sada prikupljenim informacijama u pomoćnoj zgradi (pušaonici) u solani, jedno lice je zapaljivom tečnošću u flaši zapalilo vatru, a u jednom trenutku došlo je do zapaljenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << usled čega je lice bacilo bocu sa zapaljivom tečnošću u dvorište u kojem se nalazilo dete i ima opekotine po telu - izvestili su iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske.

Kako se nezvanično saznaje, teško je povređena jednogodišnja i tromesečna devojčica. Ona je u splitskoj bolnici na respiratoru, ima veoma teške opekotine po glavi i licu, a lekari se bore za njen život.

Tragedija se dogodila na izletištu kod crkve Gospe od zdravlja u Blacu kada se grupa ljudi okupila da proslavi rođendan. Gosti su počeli da spremaju roštilj i pale vatru, a jedan od njih polio je drva benzinom u plastičnu flašu koka kole. Nakon što je plamen zahvatio flašu, čovek se uspaničio i ne osvrćući se, uplašeno, bacio flašu od sebe.

Nažalost, flaša je najverovatnije pogodila nesrećnu devojčicu koja se igrala i vatra je zahvatila njeno telo.

Članovi njene porodice i ostali prisutni odmah su pritrčali detetu i pokušali da ugase vatru, valjajući je po travi, a Hitna pomoć je vrlo brzo stigla i odvezla je u bolnicu.

Kako je saopštila policija, u njihovim prostorijama se nalazi lice koje se dovodi u vezu sa događajem i protiv njega je u toku krivična istraga, a na mestu događaja se vrši uviđaj, prenosi Jutarnji list.

Srbija Danas/Jutarnji list

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PROSLAVA ROĐENDANA SE PRETVORILA U HOROR Hteo da zapali roštilj, pa ZAPALIO DEVOJČICU (1) na hrvatskom izletištu: Lekari joj se bore za život

Izvor: Blic, 03.Mar.2024

Jednogodišnja devojčica zadobila je teške opekotine po čitavom telu danas u naselju Blaca u Solinu i hitno prebačena u bolnicu, a jedna osoba je uhapšena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.