HOROR U KOCELJEVI: Otac uhapšen zbog sumnje da je silovao ćerku (15)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Maj.2016, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U KOCELJEVI: Otac uhapšen zbog sumnje da je silovao ćerku (15)

Z. V. (42) iz Koceljeve uhapšen je juče pod sumnjom da je silovao svoju ćerku (15), koje je prijavila majka devojčicine drugarice.

Policija je osumnjičenom odredila zadržavanje od 48 sati nakon čega će ga saslušati dežurni tužilac u Višem tužilaštvu u Šapcu.

Prema nezvaničnim informacijama, on je svoju silovao ćerku duže vreme, ali su komšije, kako tvrde, tek nedavno čule da se ćerka tog električara požalila drugarici da je otac pretio da će ih sve pobiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ako nekome kažu šta radi sa njom.

- Čulo se da je spominjao da će da sačeka da mlađa ćerka odraste, pa će i nju da siluje! Drugarica je sve ispričala svojoj majci šta je sve čula od žrtve zlog oca, a majka je o svemu obavestila policiju - pričaju meštani za Večernje novosti.

Foto-ilustracija: Profimedia/INSADCO Photography

Kolege sa kojima je radio i prijatelji ne mogu da poveruju da je on u stanju da uradi takvo nešto, pogotovo što je važio za strogog oca.

- Devojčica iz škole nije nije smela da kasni, jer joj je odredio tačno vreme do kada mora da bude kod kuće. Ostavljao je utisak oca istinskog zaštitnika. Neću da grešim dušu, možda je devojčica sve izmislila, jer je "gušio" svojim ponašanjem - priča jedan od komšija.

Osumnjičeni, pored petnaestogodišnje ćerke ima još dvoje mlađe dece, sina i ćerku. Majka, ove, inače, dobrostojeće porodice, je u šoku.

- Majka ne krije suze, kleči i jeca na kućnom pragu. Kako smo čuli, sve joj je teže i zbog velikog interesovanje javnosti, "a nije joj ni do života"! Čuli smo da je i ona bila zlostavljana - kažu komšije.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

DRUGARICI ISPRIČALA ZA SILOVANJE U Koceljevi priveden otac (42) osumnjičen da je napastvovao ćerku

Izvor: Blic, 23.Maj.2016, 20:17

Otac (42) iz Koceljeve uhapšen je i zadržan u pritvoru zbog sumnje da je silovao svoju maloletnu ćerku (15), saznaje „Blic“ u šabačkom višem tužilaštvu...Policija je, prema našim saznanjima, u petak uhapsila oca i određeno mu je zadržavanje do 48 sati i u tom roku bi trebalo da bude saslušan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.