UŽAS U KOCELJEVI: Otac silovao ćerku?

Izvor: Mondo, 22.Maj.2016, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U KOCELJEVI: Otac silovao ćerku?

Policija je u Koceljevi uhapsila Z. V. (42), osumnjičenog za silovanje 15-godišnje ćerke, javljaju mediji.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija

Silovanje je, prema izvorima iz istrage, prijavila majka devojčicine drugarice, pišu "Večernje novosti".

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, posle čega će ga saslušati dežurni tužilac u Višem tužilaštvu u Šapcu.

Prema nezvaničnim saznanjima, otac je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << duže silovao kćerku, a meštani su šokirani, piše list.

"Pre neki dan, kćerka tog električara se požalila drugarici da je otac pretio da će ih sve pobiti ako nekome kažu šta radi sa njom. Čulo se da je spominjao da će da sačeka da mlađa ćerka odraste, pa će i nju da siluje. Drugarica je sve što je čula od žrtve zlog oca ispričala svojoj majci, koja je o tome obavestila policiju", rekli su meštani.

Oni koji su ga poznavali i radili s njim tvrde da nisu mogli ni da naslute da bi mogao nešto tako da uradi.

"Slovio je za veoma strogog oca i devojčica iz škole nije smela da kasni, jer joj je odredio tačno vreme do kada mora da bude kod kuće. Ostavljao je utisak oca istinskog zaštitnika. Neću da grešim dušu, možda je devojčica sve izmislila, jer je 'gušio' svojim ponašanjem", kaže jedan komšija.

Porodica je dobrostojeća, a pored petnaestogodišnjakinje, koja je, kako tvrdi, prošla pakao, roditelji imaju još dvoje mlađe dece, devojčicu i dečaka.

Majka devojčice je van sebe, ne krije suze, kleči i jeca na kućnom pragu, sve joj je teže i zbog velikog interesovanje javnosti, "a nije joj ni do života". Navodno je i ona bila zlostavljana, ali nije želela da o tome govori, pišu "Novosti".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U KOCELJEVI: Otac uhapšen zbog sumnje da je silovao ćerku (15)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Maj.2016

Z. V. (42) iz Koceljeve uhapšen je juče pod sumnjom da je silovao svoju ćerku (15), koje je prijavila majka devojčicine drugarice...Policija je osumnjičenom odredila zadržavanje od 48 sati nakon čega će ga saslušati dežurni tužilac u Višem tužilaštvu u Šapcu...Prema nezvaničnim informacijama,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Koceljeva: Uhapšen muškarac, sumnja se da je silovao ćerku

Izvor: B92, 23.Maj.2016, 20:33

Koceljeva -- Policija u Koceljevi uhapsila je u subotu Z. V. (42) zbog sumnje da je silovao 15-godišnju ćerku, pišu “Večernje novosti”...To je potvrđeno i zvanično u policiji, a silovanje je, prema izvorima iz istrage, prijavila majka devojčicine drugarice...Osumnjičenom je određeno policijsko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.