HOROR U KINI: Goreo zabavni park, poginulo najmanje 13 osoba (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020, 09:37

HOROR U KINI: Goreo zabavni park, poginulo najmanje 13 osoba (VIDEO)

Prema navodima agencije Sinhua, 15 povređenih osoba je prevezeno u bolnicu i njihovo stanje je stabilno.

Najmanje 13 osoba je poginulo, a 15 je povređeno u požaru koji je izbio u zabavnom parku u Kini, saopštile su vlasti.

Do požara je došlo u četvrtak prvog dana obeležavanja osmodnevnog nacionalnog praznika u sali u kojoj su izloženi ledeni lampioni i snežne skulpture u zabavnom parku u predgrađu grada Taijuan u pokrajini Šanši, saopštilo je Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za vanredne situacije.

Kako navodi AP, očekuje se da će milioni ljudi otputovati u Kinu tokom nacionalnog praznika što bi trebalo da da zamah ekonomiji, pogođenoj pandemijom koronavirusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U šumskim požarima u istočnoj Ukrajini poginulo najmanje devet ljudi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Okt.2020

Ukrajinski zvaničnici su saopštili da je u velikom šumskom požaru u istočnoj regiji Luganska poginulo najmanje devet ljudi. Ukupno je 17 osoba hospitalizovano, dok su desetine drugih evakuisani od kako je niz požara zahvatio nekoliko okruga u regiji, ugrožavajući 32 naselja, navodi se u saopštenju...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.