HOROR U BOLNICI: Medicinski brat optužen za SEKSUALNI NAPAD na onesvešćenu pacijentkinju

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 14:50

HOROR U BOLNICI: Medicinski brat optužen za SEKSUALNI NAPAD na onesvešćenu pacijentkinju

Uhapšen medicinski brat u Riversajdu, izaziva strah od potencijalnih dodatnih žrtava.

Džejkob Danijel Hartman, medicinski brat u Riversajdu, Kalifornija, optužen je za seksualni napad na pacijentkinju koja je bila van svesti u bolnici Kaiser Permanente. Hartman, 27-godišnjak iz Korone uhapšen je nakon optužbi za seksualno zlostavljanje osobe u nesvesti.

Prema izjavama javnosti napad se dogodio sredinom januara kada je Hartman napao pacijentkinju koja se lečila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u toj bolnici. Nakon hapšenja Džejkob je položio kauciju od 55.000 dolara i odmah je pušten iz pritvora.

Hartman je u bolnici Kaiser Permanetne radio od 2018. godine kao zdravstveni edukator, prema informacijama njegove Linkedin stranice. Bolnica je objavila izjavu naglašavajući da je bezbednost i kvalitetna nega pacijenata njihov glavni prioritet te da su odmah pokrenuli internu istragu nakon saznaja o optužbi protiv Hartmana.

Istražitelji veruju da postoji mogućnost dodatnih žrtava koje se još nisu javile i pozivaju sve potencijalne žrtve da se obrate policiji. Odeljenje za seksualni napad- zlostavljane dece Riversahd aktivno radi na slučaju.

(Srbija Danas)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.