HOROR U BLIZINI SREDNJE ŠKOLE: Deca ubila drugara iz razreda i uzela mu 2.800 dinara -  dečak dugo trpeo nasilje

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 11:30

HOROR U BLIZINI SREDNJE ŠKOLE: Deca ubila drugara iz razreda i uzela mu 2.800 dinara - dečak dugo trpeo nasilje

Unakaženo telo dečaka (13) pronađeno je u jednom selu u Kini, a policija je privela troje maloletnika zbog sumnje da su druga iz razreda ubili i telo potom bacili.
Zločin, koji se dogodio na severu Kine, šokirao je državu, ali i čitav svet. U Kini se vode sada debate o vršnjačkom nasilju, maloletničkoj delikvenciji i vaspitanju dece.
Veruje se da je dečak ubijen u blizini srednje škole u selu na obodu Handana u provinciji Hebej. Njegovo unakaženo telo pronađeno je u stakleniku prošle sedmice.
Policija u Handanu je saopštila da je dečak Vang ubijen 10. marta, te da su osumnjičeni za zločin privedeni narednog dana.
Veruje se da je u pitanju planirani zločin, jer...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.