ISKOPALI GROB PA UBILI DRUGA (13) IZ ŠKOLE Unakazili mu lice pa ga zakopali u stakleniku

Izvor: Kurir, 21.Mar.2024, 23:25

ISKOPALI GROB PA UBILI DRUGA (13) IZ ŠKOLE Unakazili mu lice pa ga zakopali u stakleniku

Ubistvo 13-godišnjeg dečaka koje su počinili njegovi školski drugovi u ruralnoj severnoj Kini šokiralo je naciju. Policija je privela trojicu tinejdžera pod sumnjom da su ubili dečaka u srednjoj školi u selu na periferiji grada Handan u provinciji Hebei, nakon što je njegovo unakaženo telo pronađeno zakopano u napuštenom stakleniku.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

HOROR U BLIZINI SREDNJE ŠKOLE: Deca ubila drugara iz razreda i uzela mu 2.800 dinara - dečak dugo trpeo nasilje

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 11:30

Unakaženo telo dečaka (13) pronađeno je u jednom selu u Kini, a policija je privela troje maloletnika zbog sumnje da su druga iz razreda ubili i telo potom bacili...Zločin, koji se dogodio na severu Kine, šokirao je državu, ali i čitav svet. U Kini se vode sada debate o vršnjačkom nasilju, maloletničkoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.