HOROR U BEOGRADU: Siledžije napale poznatog srpskog političkog analitičara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 18:32

HOROR U BEOGRADU: Siledžije napale poznatog srpskog političkog analitičara!

U jednom kafiću u centru Beograda desio se užasan napad na političkog analitičara Dejana Vuka Stankovića.

Kako se nezvanično saznaje, trojica njih su mu prišli i verbalno ga vređali i pretili, a onda mu se jedan od njih uneo u lice i sipao vodu u kafu, dok je on mirno sedeo u jednom kafiću u Palmotićevoj ulici. 

- Oni su počeli da ga psuju i vređaju. Zatim su mu se uneli u lice i rekli mu da ako ga ponovo budu sreli da će ga ubiti. Zatim je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od njih uzeo vodu i sipao je u kafu koja je bila na stolu za kojim je sedeo Vuk Stanković - rečeno je.

Beogradska policija traga za trojicom napadača na političkog analitičara Dejana Vuka Stankovića. Inspektori su uzeli snimke sigurnosnih kamera sa kafića u kojem je Stanković napdanut, kao i sa oklonih zgrada. Očekuje se da hguligani ubrzo budu identifikovani i priverden u policiju. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Privedena trojica osumnjičenih za napad na Dejana Vuka Stankovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2023, 13:13

Po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa Policijskom stanicom Stari grad danas su uhapšeni M.K, B.J. i M.C, zbog sumnje da su verbalno napali i pretili političkom analitičaru Dejanu Vuku Stankoviću.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.