HOROR U BEOGRADU! Devojka skočila pod taksi s namerom da se ubije, a onda je usledio SABLASNI OBRT

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 23:56

HOROR U BEOGRADU! Devojka skočila pod taksi s namerom da se ubije, a onda je usledio SABLASNI OBRT

Dobila je drugu šansu, ali...

Mlada devojka iz Beograda pokušala je, u subotu, da se ubije bacanjem pod automobil "opel", a prava je sreća da je ostala živa.

Prema nezvaničnim informacijama, ona je kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu i nalazi se u stabilnom stanu.

Vozač "opela" (29), pod čije točkove se bacila pomenuta devojka, uspeo je da zakoči i spasi joj život. Međutim, ona je počela da plače jer je, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ipak, ostala živa.

Nezvanično se saznaje da je devojka policiji rekla da je želela da se ubije.

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Osobama koje razmišljaju o samoubistvu godinama je dostupna i SOS linija centra Srce, na broj 0800-/300-303, u vremenu od 14 do 23 sata, a volonterima Centra Srce možete se obratiti i mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf.rs/Jelena Paunović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.