HOROR U BEOGRADU! Devojka (21) prvo skočila pod tramvaj, pa sa nadvožnjaka, i na kraju PRESEKLA VENE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2017, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U BEOGRADU! Devojka (21) prvo skočila pod tramvaj, pa sa nadvožnjaka, i na kraju PRESEKLA VENE!

Prava drama usred bela dana!

Devojku (21) udario je tramvaj jutros oko 7 sati na Hipodromu, nakon čega je ona pobegla i u obližnjoj ulici pokušala da prereže vene.

Sumnja se da je devojka pokušala da izvrši samoubistvo skokom pod tramvaj u Požeškoj ulici na Hipodromu kod nadvožnjaka. Kako u svojoj nameri nije uspela, pobegla je, zatim skočila sa nadvožnjaka i pala na travnatu površinu.

Tu se nije zaustavila, te je, prema nezvaničnim informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Paštrovićevoj ulici presekla sebi vene.

- Jutros oko sedam sati našim službama je javljeno da je devojku, koja navodno ima 21 godinu, udario tramvaj u Požeškoj ulici, međutim, ona je prema navodima policije, pala, a zatim ustala i pobegla sa mesta događaja skočivši sa nadvožnjaka. Potom je pronađena u obližnjem dvorištu sa zasečenim venama. Naša ekipa ju je odvezla na VMA - rekla je Macura.

Kako nezvanično saznajemo, devojka je bila svesna i komunikativna.

Hitna pomoć odmah je intervenisala i devojka je prevezena na VMA.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horor u Beogradu: Devojka (21) skočila pod tramvaj, pa sa nadvožnjaka, i na kraju presekla vene!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jan.2017

Sumnja se da je devojka pokušala da izvrši samoubistvo skokom pod tramvaj u Požeškoj ulici na Hipodromu kod nadvožnjaka. Kako u svojoj nameri nije uspela, pobegla je, zatim skočila sa nadvožnjaka i pala na travnatu površinu...Tu se nije zaustavila, te je, prema nezvaničnim informacijama u Paštrovićevoj...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.