Horor u Beogradu: Devojka (21) skočila pod tramvaj, pa sa nadvožnjaka, i na kraju presekla vene!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jan.2017, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor u Beogradu: Devojka (21) skočila pod tramvaj, pa sa nadvožnjaka, i na kraju presekla vene!

Sumnja se da je devojka pokušala da izvrši samoubistvo skokom pod tramvaj u Požeškoj ulici na Hipodromu kod nadvožnjaka. Kako u svojoj nameri nije uspela, pobegla je, zatim skočila sa nadvožnjaka i pala na travnatu površinu.

Tu se nije zaustavila, te je, prema nezvaničnim informacijama u Paštrovićevoj ulici presekla sebi vene.

- Jutros oko sedam sati našim službama je javljeno da je devojku, koja navodno ima 21 godinu, udario tramvaj u Požeškoj ulici, međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ona je prema navodima policije, pala, a zatim ustala i pobegla sa mesta događaja skočivši sa nadvožnjaka. Potom je pronađena u obližnjem dvorištu sa zasečenim venama. Naša ekipa ju je odvezla na VMA - rekla je portparol Hitne pomoći, Nada Macura.

(Telegraf.rs/Pink)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS U BEOGRADU: Devojku udario tramvaj, pa je skočila sa nadvožnjaka, a onda sebi prerezala vene

Izvor: Večernje novosti, 04.Jan.2017

U Beogradu je noć protekla mirno, ali je jutro bilo neobično za medicinske ekipe i policiju, rekla je portparol Hitne pomoći dr Nada Macura U Beogradu je noć protekla mirno, ali je jutro bilo neobično za medicinske ekipe i policiju, rekla je portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.-Jutros...

Nastavak na Večernje novosti...

TRAMVAJ, SKOK, PA SEČA VENA Zašto je Beograđanka za manje od dva sata tri puta pokušala da se ubije

Izvor: Blic, 05.Jan.2017, 09:11

Devojka S. J. (34) pokušala je juče u Beogradu triput da izvrši samoubistvo - podletela je pod tramvaj, skočila sa pasarele visoke oko šest metara, potom isekla vene, ali je preživela!..Kako “Blic” saznaje, drama je počela juče rano ujutru kada je devojka oko sedam sati pokušala da se baci...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.