HOROR U BEOGRADSKOM VRTIĆU! Dva dečaka od šest godina silovala vršnjaka?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 17:33

HOROR U BEOGRADSKOM VRTIĆU! Dva dečaka od šest godina silovala vršnjaka?

Obavešteno je nadležno Više javno tužilaštvo za maloletnike, a tužioci su se izjasnili da nema elemenata krivičnog dela i da se izveštaj prosledi Centru za socijalni rad i Ministarstvu prosvete.

Otac (44) je prijavio da se pre dve nedelje njegov sin (6) vratio iz privatnog vrtića u Beogradu sa povredama u vidu crvenila anusa.

Kako saznaje Kurir, dečak je ocu ispričao da ih je dobio od druga dva dečaka iz vrtića u jednoj od prostorija.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Deete je ispričalo ocu da ga je jedan držao za ruke, a drugi mu skinuo pantalone i gurao prste u anus. Rekao je da se dečak vratio iz vrtića sa povredama u blizini analnog otvora, za koje tada nije rekao kako ih je zadobio. Otac kaže i da dete nije vodio kod lekara, već da su povrede sanirali sami - rekao je izvor Kurira.

Inače, uprava vrtića je upoznata s ovim užasom koji se dogodio, ali niko još nije reagovao.

Kako se saznaje, i drugi roditelji sumnjaju da su njihovu decu uznemiravala ista dva dečaka, ali da uprava vrtića nije reagovala ni na njihove žalbe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NEMA KRIVIČNOG DELA" Oglasilo se tužilaštvo o silovanju dečaka u vrtiću: "Da se ispita krivična odgovornost vaspitačica i obavesti prosvetna inspekcija"

Izvor: Blic, 08.Feb.2023

Policijska stanica Zemun obavestila je danas dežurnog zamenika Odeljenja za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da je roditelj prijavio da je njegovo dete od 5 godina ima povrede po telu te da mu je povrede nanelo drugo dete istog izrasta u vrtiću, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.