HOROR U BAJNOJ BAŠTI: Dečaka (11) napali psi lutalice, tresao se i vrištao, završio kod bolničkog psihologa

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2020, 00:02

HOROR U BAJNOJ BAŠTI: Dečaka (11) napali psi lutalice, tresao se i vrištao, završio kod bolničkog psihologa

Ceo slučaj je prijavili policiji

Dečak (11) iz Bajine Bašte pretrpeo je pre nekoliko dana traumu kada se pred njim, dok se vraćao kući sa igrališta, stvorio čopor od 8 ili 9 pasa lutalica.

Jedan od pasa mu je strgao patiku sa noge, a mališan se udario o betonsku klupu, verovatno pokušavajući da se skloni od životinja.

Njegova majka Marija Vranješ, koja inače ima četvoro dece, i te kako uznemirana ispričala je da se sve izdešavalo u nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslepodne, između 13 i 13.30 časova, kada je dobila poziv sa nepoznatog broja.

- Pozvala me je jedna gospođa kojoj sam neizmerno zahvalna, a koja se slučajno tu zatekla sa svojim sinčićem. Rekla da su dete napali psi, da nema patiku, da vrišti i trese se, da ne može da priča - objašnjava majka tok razgovora.

Kako kaže, žena sa druge strane žice joj je rekla da ga neće ostaviti dok roditelji ne dođu po njega.

- I ona je bila jako uplašena i rekla je da ga nipošto neće ostaviti. Ta ista gospođa je dva dana pre incidenta koji se mom detetu desio odbranila isto nekoga - kaže Marija.

Majka dečaka dalje priča da je njen sin samostalan, da nema potrebe da ide sa njim do igrališta, odnosno da ga prati, kao i da je od malena dolazio u dodir sa raznim životinjama te da mu inače nisu strane.

- Mogu samo da zamislim kako je užasno bilo kada posle toga nije mogao da priča kad sam ga pozvala. Dete se umokrilo u gaćice i povraćalo od straha, promuklo - uznemireno je ispričala dečakova majka.

Ceo slučaj su, kako dodaje, prijavili policiji, a onda i otišli kod lekara.

- U Domu zdravlja su odmah opet obavestili policiju. Oni su došli da uzmu izjavu. Detetu je rađen EKG i meren mu je pritisak, posle čega je dobio uput kod bolničkog psihologa - zaključuje majka i dalje bespomoćna jer ne zna kojoj službi da se obrati kako se ovakav slučaj više ne bi ponovio.

Inače, prema njenim rečima, psi lutalice nisu novina u Bajinoj Bašti gde ih, kako nam Marija kaže, ima po celom gradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.