HOROR! Teška saobraćajna nesreća, poginula tinejdžerka (17), jedna osoba teško povređena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2023, 01:30

HOROR! Teška saobraćajna nesreća, poginula tinejdžerka (17), jedna osoba teško povređena!

Suvozač je zadobio teške telesne povrede

Tinejdžerka (17) poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u jutarnjim satima u mestu Modrič u Čapljini, potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako su potvrdili, jedno vozilo učestvovalo je u nesreći, a usled sletanja s puta smrtno je stradala putnica iz Metkovića. , dok je vozač završio s lakšim telesnim povredama. Nesreća je prijavljena u 6.35 sati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Iako je iz Operativnog centra MUP-a potvrđeno da su uz poginulu u automobilu bile još dve osobe, portparol MUP-a za Bljesak.info je kazao da je u automobilu bila samo jedna osoba, odnosno vozač iz Dretelja čije godište se još uvek ne zna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća kod Čapljine: U sletanju auta dve osobe povređene, jedna DEVOJKA (17) POGINULA

Izvor: Blic, 27.Nov.2023

Na putu M6 u mjestu Modrič, opština Čapljina, u nedjelju u jutarnjim satima desila se saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradala I.M. (2006.) iz Metkovića.

Nastavak na Blic...

Teška nesreća kod Čapljine: Poginula tinejdžerka (17), dvoje povrijeđeno

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2023

MOSTAR - U saobraćajnoj nesreći kod Čapljine poginula je I.M. (17) iz Metkovića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.