HOROR! TRAGIČAN KRAJ POTRAGE NA PEŠTERU! Telo nestalog mladića pronađeno na JEZIVOM mestu, POJAVILE se PRVE SUMNJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 17:56

HOROR! TRAGIČAN KRAJ POTRAGE NA PEŠTERU! Telo nestalog mladića pronađeno na JEZIVOM mestu, POJAVILE se PRVE SUMNJE!

Horor na Pešteru

Telo mladića koji je nestao u četvrtak na teritoriji Sandžaka pronađeno je, potvrđeno je iz MUP-a. Prema nezvaničnim informacijama, telo je pronađeno u bunaru u selu Karajukića bunari na Pešteru.

Prethodno je preneta vest da je mladić poslednji put viđen u svom automobilu golf IV na pumpi u selu Karajukića bunari. Više od 200 ljudi od jutros je tražilo nestalog mladića iz sela sa Peštera, kom se svaki trag izgubio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u četvrtak dva sata nakon ponoći.

Prethodno su se pojavile sumnje da je njegovo telo pronađeno u bunaru, pa je to kasnije i nezvanično potvrđeno.

- Sumnja se da je momak ubijen i da je njegovo telo bačeno u bunar. Međutim, sada se čekaju vatrogasci kako bi ušli u bunar i videli da li je to zapravo tačno. Velika je dubina, oko deset metara, ne može sa sigurnošću da se kaže da je to njegovo telo. Sve ćemo znati kad dođu vatrogasci. Inače, taj bunar se nalazi u blizini kuće osobe za koju se sumnja da je počinila zločin. Oni su pobegli - rekao je ranije jedan od učesnika u potrazi koji se nalazio na licu mesta.

Podsetimo, brojne dezinformacije kružile su tokom dana dok je trajala intenzivna potraga za mladićem.

(Srbija Danas/Telegraf.rs/J.P./Preneo: V.M.)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragičan kraj potrage: Mladić pronađen mrtav u bunaru

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2024

NOVI PAZAR - Tijelo Nusreta Destanovića koji je nestao u četvrtak na teritoriji Raške oblasti u Srbiji pronađeno je, potvrđeno je za Telegraf iz MUP-a.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.