HITNO OGLAŠAVANJE MUP-a: Nestali mladić sa Peštera UBIJEN, policijske snage tragaju za osumnjičenim

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 19:08

HITNO OGLAŠAVANJE MUP-a: Nestali mladić sa Peštera UBIJEN, policijske snage tragaju za osumnjičenim

Pojavile su se sumnje da je njegovo telo pronađeno u bunaru

Telo mladića koji je nestao u četvrtak na teritoriji Sandžaka pronađeno je danas, a policija intenzivno traga za osumnjičenim za njegovo ubistvo, saznaje Telegraf.rs.

- Policija intenzivno traga za osumnjičenim, radi se na identifikaciji. Imamo neka saznanja, ali i dalje radimo na tome - rečeno je iz MUP-a.

Mladić je nestao na teritoriji Peštera, a poslednji put je viđen u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četvrtak, od kada mu se gubi svaki trag.

- Viđen je u svom vozilu "golf IV", oko dva sata nakon ponoći na pumpi u selu Karajukića bunari. Od tada mu se gubi svaki trag. Molim svu braću u sestre ako bilo šta saznaju ili vide da prijave policiji - rekao je jedan od prijatelja koji je podelio apel o mladićevom nestanku.

Kako je objavljeno na društvenim mrežama, u međuvremenu je pronađena njegova vozačka dozvola. , a čekali su se vatrogasci kako bi to mogli da potvrde.

- Sumnja se da je momak ubijen i da je njegovo telo bačeno u bunar. Međutim, sada se čekaju vatrogasci kako bi ušli u bunar i videli da li je to zapravo tačno. Velika je dubina, oko deset metara, ne može sa sigurnošću da se kaže da je to njegovo telo. Sve ćemo znati kad dođu vatrogasci. Inače, taj bunar se nalazi u blizini kuće osobe za koju se sumnja da je počinila zločin. Oni su pobegli - rekao je jedan od učesnika u potrazi koji se nalazi na licu mesta.

(Srbija Danas/Telegraf.rs/Jelena Stefanović/Preneo: V.M.)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.