HOROR SCENA! Devojčica (13) sa svojim ocem šetala plažom: Nisu ni slutili na šta je mogla da nagazi - Zastrašujući prizor izazvao veliku diskusiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 08:09

HOROR SCENA! Devojčica (13) sa svojim ocem šetala plažom: Nisu ni slutili na šta je mogla da nagazi - Zastrašujući prizor izazvao veliku diskusiju

Čeka se analiza forenzičara

Devojčica (13) ugledala je zastrašujući prizor dok je šetala plažom u Eseksu, Engleska.

Ona je, dok je plažom šetala sa svojim ocem, gotovo zgrazila ljudsku lobanju.

Forenzičari su brzo stigli i potvrdili da se radio o ljudskoj lobanji, uprkos navodima na društvenim mrežama da se radi o lažnoj lobanji, koja je tu postavljena kao senzacija.

 Lobanja je odneta na analizu i trenutno se ispituje njena starost, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << piše Dejli Mejl.

Lokalno stanovništvo kaže da bi mogla biti stara i nekoliko vekova, kao i da je možda reč o lobanji nekog pirata ili lopova, s obzirom na to da se na samo nekoliko kilometara nalazio zatvor pored tzv. Ostrva mrtvih u Kentu.

Odbornik opštine rekao je da bi bilo pogrešno da se donose bilo kakvi zaključci.

- Sačekaću potvrdu forenzičara, ali sasvim je moguće da ovo postane jedno interesantno i uzbudljivo otkriće - rekao je on.

- U tim područjima često se pronalaze starine, jer su tu nekada bila naselja - dodao je.

Jedan od meštanina potvrdio je da je devojčica sasvim slučajno uočila lobanju, dok je sa ocem šetala plažom.

- Trenutno nije poznato koliko je stara lobanja, ali verujemo da ju je donela plima - rečeno je iz policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.