HOROR! PORODICA IZ PAKLA: Bebu PACOVI skoro živu pojeli, sažvakali joj prste, ugrizi svuda po telu, otac i majka izneli BIZARNE tvrdnje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 07:13

HOROR! PORODICA IZ PAKLA: Bebu PACOVI skoro živu pojeli, sažvakali joj prste, ugrizi svuda po telu, otac i majka izneli BIZARNE tvrdnje!

Užasan događaj koji je uznemirio javnost

Troje odraslih uhapšeno je u Indijani nakon što su šestomesečnu bebu, o kojoj su se starali, pacovi skoro živu pojeli. Beba je bila prekrivena krvlju, sa sažvakanim prstima. Dečakovi majka, otac i tetka uhapšeni su i optuženi zbog zanemarivanja deteta, prenosi Independent.

Majka dečaka, Anđel Šonabaum (31) optužena je za zanemarivanje deteta što je rezultiralo ozbiljnom povredom. Optuženi su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i bebin otac Dejvid Šonabaum (31) i tetka Delaina Turmon (25), koja ima dvoje dece.

Svi su oni živeli u istoj kući u kojoj je došlo do užasnog incidenta. Policija je poslata u njihovu kuću 13. septembra nakon što je Dejvid prijavio da je bebi potrebna pomoć. Rekao je da su se probudili i pronašli bebu "prekrivenu krvlju", a da su joj prsti bili sažvakani.

Doktori su otkrili da je beba imala više od 50 ugriza glodara samo na čelu, obrazu i nosu. Komadi mesa nedostajali su sa svih dečakovih prstiju i palca na desnoj ruci, otkrivajući kost. Beba je imala ugrize i na rukama, nogama, stopalima i prstima.

Bolničari koji su prvi stigli uspeli su da stabilizuju bebu i odvedu je u bolnicu, gde je po dolasku imala temperaturu oko 33 stepena, a krvni pritisak joj je bio 50/30. Beba je helikopterom prebačena u specijalizovanu bolnicu u Indijanapolisu.

Doktori su policiji rekli da je beba imala "skoro fatalan susret" dok su glodari jeli njeno meso.

- Na osnovu onoga što su doktori rekli detektivima, beba je bila veoma blizu smrti. Dečak je izgubio toliko krvi da mu je bila potrebna i transfuzija. Nekoliko prstiju je moralo da bude amputirano - rekla je detektivka.

Ona je dodala da su za ovo saznali samo zato što se tata probudio i zatekao bebu prekrivenu krvlju. Nakon što su pretresli kuću, policija je rekla da je soba u kojoj su spavali beba i roditelji bila puna smeća i izmeta pacova.

Krv je bila razmazana po bebinoj kolevci i ćebetu, kao i po kanti za odlaganje pelena, na kojoj su u krvi ostali otisci stopala glodara. Uprkos tome što je beba spavala pored roditelja, oni tvrde da nisu čuli da je plakala.

- Ovo je slučaj u kojem su pacovi živeli u kući. Kuća je bila puna glodara. Rekli su da su pokušali da se reše pacova - rekla je detektivka. Roditelji su rekli da imaju problem sa miševima od marta i da su kontaktirali službu da pokuša da reši problem.

Svi se nalaze u pritvoru, roditeljima je određena kaucija od 10.000 dolara, a tetki 2.500. Na sudu treba da se pojave krajem nedelje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.