HOROR NADOMAK PORODIČNE KUĆE! Pronađeno telo muškarca (53) u jezivom stanju, potraga završena s tužnim krajem

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2023, 19:01

HOROR NADOMAK PORODIČNE KUĆE! Pronađeno telo muškarca (53) u jezivom stanju, potraga završena s tužnim krajem

Potragu je u nedelju otežavala jaka mećava koja je pravila velike nanose snega, pa je tek juče intenzivirana

Telo muškarca (53) iz zaseoka Čorbići (pripada selu Reka koje se nalazi između Studenice i Rudna), nestalog u subotu popodne 25. novembra, pronađeno je danas oko 14.30 nedaleko od njegove kuće, potvrdili su redakciji portala "Krug" članovi tima koji je učestvovao u potrazi.

Za nestalim čovekom bila je organizovana potraga u koju su bili uključeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pripadnici policije, članovi Vatrogasno-spasilačke jedinice, lovačkih udruženja, članovi njegove porodice i meštani studeničkih sela.

Članovi porodice ispričali su da je on u subotu popodne krenuo svojim traktorom do puta Studenica-Rudno, gde je oni trebalo da ga sačekaju i prevezu do Kraljeva.

Međutim, zbog smetova, oni nisu uspeli da se probiju do dogovorenog mesta. Tada su se sa njim telefonom dogovorili da se on vrati kući i od tada se čoveku gubi svaki trag.

Tokom potrage, već u nedelju je pronađen traktor sa stvarima, ali se o njemu ništa nije znalo sve do danas popodne kada je, ispod nanosa snega, nedaleko od porodične kuće Čorbića, nažalost, pronađeno njegovo smrznuto telo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.