HOROR NA VIDIKOVCU! Automobilom pokosio i ubio ženu (35) na pešačkom prelazu, pa pobegao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 01:24

HOROR NA VIDIKOVCU! Automobilom pokosio i ubio ženu (35) na pešačkom prelazu, pa pobegao!

Nesrećna žena na mestu ostala mrtva

Žena (35) stradala je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se nešto iza ponoći dogodila u Ulici kneza Višeslava u Beogradu. Kako Telegraf.rs saznaje, ženu je dok je prelazila ulicu udario automobil.

Od siline udarca ostala je na mestu mrtva, a prema nezvaničnim informacijama, vozač se udaljio u nepoznatom pravcu.

Na licu mesta su ekipe Hitne pomoći i policije. Uprkos naporima lekara, za nesrećnu ženu nije bilo spasa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Usmrtio ženu na pešačkom pa pobegao, policija ga pronašla na tavanu kuće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2023

U saobraćajnoj nesreći u Ulici kneza Višeslava u 00:20 poginuo je pešak, žena stara 35 godina, kada je na nju naleteo automobil, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Muškarac koji se sumnjiči da je udario ženu automobilom, a koja je od zadobijenih povreda preminula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

PREGAZIO ŽENU "SMARTOM" PA SE KRIO NA TAVANU Detalji saobraćajne nesreće na Vidikovcu, mladić (21) na alkotestu imao skoro promil u DVE GODINE napravio čak 11 PREKRŠAJA

Izvor: Blic, 11.Apr.2023

M. D. (35) nastadala je sinoć u Ulici kneza Višeslava u Beogradu kada je na nju naleteo mladić Ž. J. (21) koji je pobegao sa lica mesta i krio se na tavanu kuće, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.