HOROR NA ŠKOLSKOM IZLETU! Dečaku (10) drugovi rekli: Danas ćemo te... i onda je usledila TORTURA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2018, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR NA ŠKOLSKOM IZLETU! Dečaku (10) drugovi rekli: "Danas ćemo te..." i onda je usledila TORTURA!

Zbog onoga što je doživeo dečak će promeniti školu

Na školskom izletu, koji je neposredno pre početka školske godine organizovala jedna berlinska osnovna škola, silovan je desetogodišnji dečak, a počinilac je njegov vršnjak.

Pročitajte i:

Četrdesetak đaka posetilo je Dvorac Krehlendorf i trebalo je da provedu nezaboravan dan u prirodi. Za jedno dete, boravak u omiljenom školskom izletištu pretvorio se u pakao.

Jedan od školskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugova mu je navodno zapretio: "Danas ćemo te j....i", a uveče su pretnje sproveli u delo. Dok su dvojica 11-godišnjaka držala dečaka, desetogodišnjak, s kojim je išao u isti razred, silovao ga je. Dvojica saučesnika posmatrala su zlostavljanje, a tri učiteljice i vaspitač ništa nisu primetili.

- Zgrožena sam ovim šokantnim slučajem. Moramo učiniti sve da pomognemo tom detetu i njegovoj porodici - izjavila je za "Bild" ministar obrazovanja pokrajine Berlin Sandra Šeres.

Tek posle 20 dana dečakov školski drug ispričao je socijalnom radniku šta se desilo. Ovo nije jedini slučaj nasilja u toj školi, u kojoj čak i prvaci ne poštuju nastavnike, psuju i neredovno dolaze u školu.

Počinioci će do raspusta biti isključeni iz školske nastave. Školski psiholozi, rukovodstvo škole, omladinski centar i policija dogovorili su se da počinioci nasilja više neće moći da se vrate u školsku klupu.

Dvojica 11-godišnjih saučesnika maloletnog silovatelja (Sirijac i Avganistanac) premešteni su u druge škole u drugim okruzima.

Počinilac, desetogodišnji Avganistanac, i ranije je upadao u oči zbog nasilničkog ponašanja. Okružni omladinski centar naručio je psihološko veštačenje, jer vlasti pretpostavljaju da dečak više neće pohađati redovnu nastavu. Silovani dečak će promeniti školu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.