HOROR NA JUGU SRBIJE! Mladić ranjen u pucnjavi, a svemu je prethodilo OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 19:19

HOROR NA JUGU SRBIJE! Mladić ranjen u pucnjavi, a svemu je prethodilo OVO

Osumnjičeni je u bekstvu.

U sukobu koji se jutros oko 10 časova dogodio u Prištini jedna osoba je ranjena iz vatrenog oružja, potvrdila je policija.

Iz policije su istakli da se prvo dogodio verbalni sukob, a potom je jedan od učesnika upotrebio pištolj i ranio protivnika.

Ranjenoj osobi je ukazana lekarska pomoć, dok je osumnjičeni za pokušaj ubistva u bekstvu.

Na video snimku koji je objavila policija vidi se da je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << verbalnog sukoba jedan mladić pretučen, a potom i upucan iz pištolja.

Policija je odmah po dobijanju informacije izašla na lice mesta i započela istragu radi rasvetljavanja slučaja. Na mestu obračuna policija je pronašla pet čaura od pištolja.

Identitet ranjenog mladića i napadača nije saopšten.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.