HOROR NA AUTO-PUTU: Direktan sudar putničkog autobusa i kamiona, poginulo 20 osoba

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 11:01

HOROR NA AUTO-PUTU: Direktan sudar putničkog autobusa i kamiona, poginulo 20 osoba

Autobus je nedugo nakon sudara izgoreo

U sudaru autobusa i kamiona na auto-putu u oblasti Asijut u Egiptu poginulo je 20 i povređeno troje ljudi, saopšteno je danas iz ministarstva zdravstva Egipta.

Autobus, koji je vozio putnike iz Kaira udario je kasno sinoć u kamion natovaren betonom koji se zaustavio zbog kvara na pustinjskoj deonici autoputa u Gornjem Egiptu, u oblasti Asijut, oko 370 kilometara udaljenoj od glavnog grada, preneo je Rojters.

Twenty >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Killed in Road Accident in #Egypt https://t.co/aMGtzHCiEy

— Asharq Al-Awsat English (@aawsat_eng) April 14, 2021

U saopštenju lokalnih vlasti se navodi da je autobus nedugo posle udara izgoreo, kao i da su spasioci uz teškoće izvlačili tela poginulih i povređenih.

Na lice mesta je stiglo 36 sanitetskih vozila, saopštilo je ministarstvo zdravstva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sudar autobusa i kamiona u Egiptu, 20 mrtvih

Izvor: RTS, 14.Apr.2021

Dvadeset osoba je ubijeno, a tri su povređene u nesreći u kojoj su učestvovali autobus i kamion na pustinjskom putu u Egiptu, saopštilo je Ministarstvo zdravlja te zemlje. . Autobus koji je putovao iz Kaira sudario se kamionom koji je prevozi cement i koji je bio parkiran...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.