HOROR! Muškarac ubio ženu i dvoje dece, pa pobegao: Našli ga mrtvog kraj automobila

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2023, 10:22

HOROR! Muškarac ubio ženu i dvoje dece, pa pobegao: Našli ga mrtvog kraj automobila

Niko ne zna kada je tačno ubio ženu i decu, ali očevici kažu da je policija stigla na lice mesta u 17.45 časova.

Muškarac (38) iz BiH ubio je suprugu i dvoje maloletne dece, stare tri i godinu dana, nakon porodične svađe u mestu Overpelt, u belgijskoj provinciji Limburg, pa se ubio, prenose mediji.

Komšije su u nedelju čule buku iz njihovog stana, nakon čega je jedna od komšinica ušla u stan i videla tela žene i dece, te je alarmirana policija. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Policija je, došavši na lice mesta, shvatila da je izvršilac pobegao i krenula u potragu helikopterom i brojnim patrolama.

Nakon nepunih pola sata, policija ga je pronašla mrtvog pored automobila u blizini kanala Sint-Huibrehts-Lil. Drama se dogodila u stambenoj zgradi sa pet stanova, gde je već neko vreme živela ova porodica iz BiH.

- Istina je, pokrenuli smo istragu u vezi sa ovom porodičnom dramom, reč je o trostrukom ubistvu i samoubistvu - izjavila je Dorien Vanderheiden, iz kancelarije javnog tužioca, koja je dodala da se javno tužilaštvo neće oglašavati dok traje istraga.

Mediji prenose i da porodica nije bila nepoznanica lokalnoj policiji, koja je u proteklom periodu intervenisala nekoliko puta zbog prijave nasilja u porodici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Masakr u Belgiji: Državljanin BiH ubio ženu i decu, a zatim i sebe

Izvor: B92, 07.Feb.2023

Državljanin BiH (38) ubio je u nedelju bivšu suprugu i dvoje male dece, starosti tri i godinu dana, nakon porodične svađe u mestu Overpelt u Belgiji.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.